banner1

Voces x l’FP Dual

El passat maig una sèrie d’alumnes i professors del nostre centre van assistir al focus group “Voces X la FP Dual”. És una iniciativa de la Fundació Bertelsmann amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació i Universitats i la Cambra de Comerç. Aquesta iniciativa va ajuntar a 15 alumnes d’FP Intensiva de diferents centres amb la intenció de millorar aquesta formació i escoltar què en pensen els alumnes de l’FP Intensiva o Dual.

El CIFP Francesc de Borja Moll va participar activament en aquesta iniciativa. Van assistir-hi 3 alumnes (2 alumnes de DAW Intensiva i 1 alumne de ASIX Intensiva), juntament amb en Rafa Gion (professor d’Informàtica) com a representant del professorat del centre i de la formació intensiva.

https://www.fundacionbertelsmann.org/la-fundacion-bertelsmann-presenta-voces-x-la-fp-dual-la-iniciativa-para-potenciar-la-participacion-juvenil-en-la-fp-dual/
11 de juny de 2024
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X