banner1

La comissió de salut torna a convocar el concurs de receptes salades “La Cuina del Borja Moll”

Si sou alumnat del CIFP Francesc de Borja Moll, ja podeu posar-vos en marxa i decidir amb quina recepta voleu participar al concurs de receptes salades “La Cuina del Borja Moll”. Han de ser receptes salades, que conegueu bé, que hagueu cuinat i que sapigueu que val la pena menjar, les propostes han d’estar realitzades amb productes de proximitat i, preferentment, han de ser equilibrades (la meitat del plat de verdura, un quart de proteïna i un quart d’hidrat de carboni). També es valoraran l’originalitat i la creativitat.

Teniu temps fins al 30 d’abril per a participar-hi i el jurat, constituït per la comissió de salut, triarà els guanyadors, que tindran premis com ara una targeta regal per a les botigues Agromart, val de compra a la botiga d’estris de cuina Cocinaria, una experiència de gastronomia o un val per a menjar a un restaurant. 

Trobareu les bases del concurs al següent enllaç: 

https://docs.google.com/document/d/1N-KVlcm2n3ETnioot3MwjW3gYjUjMEDbuVRvE8HfimM/edit

No deixeu passar l’oportunitat! Compartir és gaudir!

13 de febrer de 2024
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X