banner1

Consulta el llistat provisional d’admesos per a les beques de mobilitat ERASMUS+ 2023-24

Nou termini per a subsanació de deficiències: 7 de novembre de 2023

Si has presentat una sol·licitud per a realitzar les pràctiques del teu cicle formatiu a una empresa de la UE a través del programa ERASMUS+, consulta el llistat per a comprovar si has enviat correctament tota la documentació. En cas contrari, tens l’oportunitat de fer esmenes a la teva sol·licitud fins al dimarts 7 de novembre de 2023. A partir d’aquí, els candidats rebreu una comunicació per correu electrònic per informar-vos de les passes següents i fer la selecció final de candidats segons les beques disponibles.

Llistat provisional d’admesos

Més informació a: https://www.cifpfbmoll.eu/programes-europeus/

6 de novembre de 2023
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X