banner1

Obert el termini per a sol·licitar una beca ERASMUS+ 2023/2024

Del 20 al 26 d’octubre de 2023 pots presentar la teva sol·licitud per a gaudir d’una beca ERASMUS+ a través del formulari electrònic que trobaràs aquí.

Si ets estudiant de Formació Professional al CIFP Francesc de Borja Moll, no deixis passar l’oportunitat de viure una experiència única durant les pràctiques formatives del teu cicle, amb les beques Erasmus+. La realització del període de formació en un centre de treball a una empresa de la UE és una bona manera d’expandir els teus horitzons professionals i personals. Podràs desenvolupar-te en un entorn empresarial de primer nivell a l’interior de la Unió Europea, mentre enriqueixes els teus coneixements i habilitats pràctiques. Aquesta beca et pot fer créixer professionalment mentre descobreixes una altra cultura, practiques un altre idioma i amplies la teva xarxa internacional de contactes. El món t’espera!

Més informació a: https://www.cifpfbmoll.eu/programes-europeus/

IMPORTANT: recorda que has de registrar la teva sol·licitud electrònicament a través del següent formulari: https://forms.gle/Y7icatRA7CvdNqhQ6 on podràs adjuntar tots els documents necessaris en format PDF.

20 d'octubre de 2023
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X