banner1

Hallowen com a temàtica a l’aula

Els alumnes del Cicle formatiu de grau mitjà d’Estètica i Bellesa del CIFP Francesc de Borja Moll han desenvolupat un projecte colectiu de maquillatge amb tècnica d’aigua color inspirat en les catrines mexicanes amb motiu de la festa de Halloween, una festivitat tradicional d’origens celtes i anglosaxons que s’ha estès ràpidament arrel del món la nit del 31 d’octubre o Vigilia de Tots Sants.

Es clar que el nostre alumnat ha gaudit moltíssim d’aquesta activitat i han volgut aprofitar l’ocasió per aprendre aquesta tècnica i reproduirla a ca seva en la Nit de les ànimes per a recuperar una tradició mallorquina amb una dolça finalitat, la de ser obsequiats amb llepolies tals com rosaris, panellets, bunyols i fruita confitada.

3 de novembre de 2021
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X