banner1

El Consell Social de la UIB premia Iván Alfaya, alumne del nostre centre

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears convoca cada any els premis d’investigació per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior amb els objectius de fomentar entre la joventut de les Illes Balears l’esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà, col·laborar en la difusió de la importància dels estudis universitaris, i facilitar la coneixença de la UIB entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Han lliurat els premis el senyor Bartomeu Llinàs, president del Consell Social; la senyora Agustina Vilaret, secretària autonòmica d’Universitat, Investigació i Política Lingüística; el senyor Antoni Baos, director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Iván Alfaya, alumne del CFGS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa del nostre centre ha estat premiat a la XIV convocatòria dels premis per la categoria “Treballs individuals relacionats amb les ciències, ciències de la salut, enginyeria i arquitectura” pel treball “Eina de hacking en un sistema incrustat connectat a una xarxa blockchain

  • Autor: Iván Alfaya Toucedo
  • Professor responsable del treball: Miquel Àngel Cabot Nadal
  • Professor assessor: Máximo Fernández Riera

Enllaç a la notícia

4 de març de 2021
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X