banner1

Entrevista a Carlos i Samuel, alumnes de FP Dual del nostre centre

Carlos i Samuel, alumnes del nostre centre, compleixen els seus tres i sis primers mesos, respectivament, de pràctiques formatives d’FP Dual en l’equip de l’empresa Cocodin. En aquest temps, han progressat tant que ja participen plenament en diversos projectes, tutoritzats i recolzats en tot moment.

Ells pensen que des de l’empresa els estan ajudant en el seu aprenentatge per aplicar el seu coneixement teòric a l’entorn empresarial. I des de l’empresa esperen fer-ho, perquè es senten corresponsables de la seva formació. Però ells també els aporten molt, el seu talent júnior els porta frescor i nous enfocaments.

Carles, incorporat al Departament de Sistemes, i Samuel, al de Programació, expliquen en aquesta entrevista com se senten en l’equip Cocodin.

28 de gener de 2021
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X