banner1

Premi d’investigació de la UIB per Iván Alfaya, alumne de 2n de GS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa

Iván Alfaya, alumne del nostre centre, de 2n de GS Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, ha guanyat un dels Premis d’Investigació de la UIB per a alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior convocats pel Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

El premi correspon a la categoria 2 dels premis, treballs individuals relacionats amb les ciències, ciències de la salut enginyeria i arquitectura.

El treball presentat es titutla “Eina de Hacking en un sistema incrustat connectat a una xarxa blockchain“, i explica com instal·lar un sniffer a un sistema incrustat com Raspberry Pi, pujar les dades capturades per l’sniffer a la blockchain Ethereum, i llegir aquestes dades de la blockchain, i analitzar-les, amb NetworkMiner i Orange, aplicacions de mineria de dades.

Per fer el treball ha comptat amb l’assessorament del professors del departament d’Informàtica i Comunicacions Miquel Àngel Cabot i Máximo Fernández.

Enhorabona!

7 de juliol de 2020
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X