banner1

#StopMotionConfinat

#StopMotionConfinat és el muntatge dels treballs realitzats per les alumnes de 1r curs del CFGS d’Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa, al mòdul de Disseny d’Imatge Integral. Amb aquesta tasca de classe, mentre estudiam les tècniques audiovisuals i creació de vídeos, hem après com podem fer un StopMotion amb els recursos que tenim a casa, una condició que ha estat indispensable per aquests dies de confinament. Això ha fet sorgir les seves reflexions durant l’estat d’alarma confinades a ca seva, en format audiovisual. Sense acordar prèviament quina escena representarien cada una en la seva creació, s’ha de reconèixer que el resultat final és molt coral. Perquè al cap i a la fi, estam totes juntes en això d’aprendre i -d’aquest ja tan conegut- “aplanar la corba”.

  • La música del muntatge és obra d’una de les nostres alumnes: Judith Ortega – GANYMEDE
  • Són les feines StopMotion de: Cecilia, Maria, Laura, Paula, Paula, Pilar, Marta, Maria del Mar, Judith, Carla, Alba, Bresia, Melvi, Agustina, Eva, Mary i Oriana.
8 d'abril de 2020
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X