banner1

Un alumne del nostre centre guanya el premi Emprenbit Tech Camp 2019

Un alumne del CIFP Francesc de Borja Moll que està cursant actualment el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa en modalitat DUAL, Luis Yupanqui, ha guanyat el premi Emprenbit Tech Camp 2019.

Ha guanyat el premi junt amb Pilar García amb el projecte Together, una app basada en la idea de posar en contacte dones que han sortit a la nit per tal que no hagin de tornar a casa soles i ho puguin fer en grup.

Els integrants de l’equip guanyador participaran en un fòrum internacional sobre emprenedoria, start-ups i inversió amb trasllats, allotjament i entrades pagades; una manera de continuar aprofundint en la formació rebuda al llarg d’aquest campament tecnològic mitjançant sessions formatives sobre disseny, validació i llançament d’un model de negoci innovador; exercicis pràctics en anàlisis, segmentació de mercats i disseny de prototips, entre altres activitats.

El Programa #Emprenbit està dissenyat amb l’objectiu d’afavorir la creació d’empreses innovadores a les Illes Balears mitjançant l’oferta de serveis i infraestructures específiques per al suport a emprenedors amb idees i/o models de negoci basats en el coneixement. El Programa ofereix serveis de suport en la definició i validació de models de negoci innovadors en un entorn privilegiat per al llançament de “start ups” com és el Parc Balear d’Innovació Tecnològica (ParcBit) i el Centre Bit Menorca (Alaior).

21 de febrer de 2020
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X