banner1

Divulgació de l’FP dual al CIFP

En aquestes imatges es pot veure la sessió divulgativa de la FPDual realitzada en el saló d’actes del CIFP Francesc de Borja Moll. La presentació, realitzada per l’alumnat d’FPB en Perrqueria i Estètica Teresa Serrano, Daniela Dzahafarov i Adrián Rooman, s’ha dividit en dues parts. En la primera, compartiren l’experiència viscuda durant el viatge a Rendsburg, on conegueren de primera mà el funcionament de la FPDual en un lloc pioner a nivell europeu. En la segona part, explicaren el funcionament de la FPDual, les seves avantatges i l’oferta formativa disponible a les Illes Balears.

La sessió divulgativa ha tingut una bona acollida entre la comunitat del centre i entre els assistents acudiren alumnat i professorat de diferents nivells i cicles formatius. Els professorat del centre vol agrair el treball realitzat per les alumnes CFGM Noor Ali, Gabriela Méndez, Anointed Aisosa, Sabrina Rapetto, Teresa Serrano i Maria del Mar Gayá. I molt especialment, a Teresa Serrano, Daniela Dzahafarov i Adrián Rooman per la fantàstica presentació i tota la tasca realitzada.

21 de febrer de 2020
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X