banner1

Visita del departament d’Informàtica i Comunicacions a centres educatius del País Basc

Membres del departament d’Informàtica i Comunicacions han realitzat, durant la setmana del 25 al 29 de novembre, una visita a diferents centres educatius de la comunitat autònoma del País Basc.

Els centres visitats han estat el CIFP Tolosaldea LHII, el CIFP Elorrieta-Erreka Mari LHII, i Tknika, centre per a la Recerca i la Innovació en Formació Professional de la Comunitat Autònoma Basca. El principal objectiu d’aquestes visites ha estat el de conèixer el seu sistema de Formació Professional Dual, el seu model d’ensenyament de cicles d’alt rendiment basat en reptes (Ethazi) i las seves instal·lacions dels tallers d’informàtica adaptats a aquest model educatiu.

Aquesta visita s’ha realitzat gràcies al Programa d’Experiència Formativa «Actualització de Cicles de Formació Professional» pels centres públics depenents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen cicles de formació professional, el qual està cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació de l’FSE 2014-2020.

3 de desembre de 2019
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X