banner1

Viatge a Rendsburg

La setmana passada un grup d’alumnat del CIFP Francesc de Borja Moll va visitar la ciutat Alemanya de Rendsburg. El viatge estava emmarcat dintre del programa de difusió de la FP Dual promoguda per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. A l’experiència hi participaren 97 alumnes provinents dels diferents CIFP de les Illes Balears que foren acompanyats per professorat i membres de la Conselleria.

Els participants han pogut conèixer el funcionament d’aquest model de formació professional, visitant el centre de formació professional BBZ i les seves empreses col·laboradores. A la fotografia, realitzada a l’hotel Nordkolleg de Rendsburg, es pot veure el grup de 22 membres del nostre centre que que participa en aquests projecte.

3 de desembre de 2019
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X