banner1

Visita al CIFP Los Gladiolos de Tenerife

Professors del cicle de Dietètica del Departament de Sanitat del CIFP Francesc de Borja Moll, s’han desplaçat la setmana del 14 al 18 d’octubre al CIFP Los Gladiolos ubicat a Santa Cruz de Tenerife, amb l’objectiu de conèixer el projecte Teleformació interactiva i realitat mixta en entorns biomèdics que té com a finalitat apropar la realitat de les empreses biomèdiques als cicles sanitaris dels centres de Formació Professional mitjançant la realitat mixta, la realitat augmentada i la realitat virtual.

Durant l’estada han visitat el centre educatiu, així com les empreses col·laboradores, Bimseven, Geoavance i Intelequia per poder conèixer la seva tasca, el seu funcionament i la forma en que estan desenvolupant el projecte, per poder valorar la viabilitat d’implantar aquestes metodologies al nostre centre. El professorat creu que és necessari incorporar tècniques innovadores a l’aula, com les del projecte citat anteriorment, i que les noves tecnologies poden ajudar a millorar la formació de l’alumnat i del professorat, així com augmentar l’empleabilitat dels estudiants.

Aquesta visita s’ha realitzat gràcies al Programa d’Experiència Formativa «Actualización de Ciclos de Formación Profesional» pels centres públics dependents de la Conselleria d’Educació i Universitat que imparteixen cicles de formació professional, el qual està cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació de l’FSE 2014-2020.

20 d'octubre de 2019
Copyright © 2024 CIFP Francesc de Borja Moll
X